Konecranes lanserar kranrekommendationsverktyget Crane Advisor globalt

Corporate press releases

Konecranes Crane Advisor gör det nu enklare att hitta rätt traverskran. Crane Advisor är ett online-verktyg som hjälper kunderna att avgränsa sina kranalternativ med hjälp av skräddarsydda rekommendationer. Verktyget används redan i Nordamerika och har nu gjorts tillgängligt också i övriga geografiska områden, med nya funktioner och innehåll.

Som ledare inom traverskransindustrin satsar Konecranes på FoU för att kunna lansera nya tekniker och nyheter på marknaden. ”Crane Advisor är en tjänst som gör det mycket enklare och effektivare för våra kunder att hitta information”, säger Jari Myyryläinen, direktör, Konecranes industritillämpningar. ”Crane Advisor erbjuder kunden värdefull information som skräddarsys enligt lyftbehoven.”

Enkelt att använda och med skräddarsydd information

Endast fyra steg behövs för att få en kranrekommendation. Crane Advisor ber kunden svara på fyra viktiga frågor: industri, kapacitet, spännvidd och driftklass. Verktygets ikonbaserade design gör det mycket användarvänligt. Efter att kunden har skickat in svaren, får denne omedelbart en skräddarsydd traversrekommendation.

Med denna rekommendation kan kunden bekanta sig med produktutbudet till och med innan han fortsätter att diskutera med Konecranes försäljningsrepresentant. Detta förfarande sparar kunden tid och beslutsfattande. Detta är mycket värdefullt i en värld där tid är pengar.

Bekanta dig med Crane Advisor här: craneadvisor.konecranes.com

För mer information:
Om Crane Advisor:
Jari Myyryläinen, direktör, Konecranes industritillämpningar
E-post: [email protected] eller telefon: +358 40 873 3050


Konecranes är en världsledande koncern av lyftverksamheter, med ett brett kundregister som innefattar verkstads- och processindustrier, skeppsvarv, hamnar och terminaler. Konecranes levererar produktivitetshöjande lösningar och service för lyftutrustning av alla fabrikat. År 2016 omsatte koncernen (jämförbart kombinerat bolag) 3 278 MEUR. Koncernen har 16 800 anställda på 600 platser i 50 länder. Konecranes A-aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (symbol: KCR).