Konecranes lanserade förnyad www.konecranes webbsida

Corporate press releases

Konecranes har förnyat och lanserat sin www.konecranes.com webbsida. Den nya webbsidan erbjuder besökare mera visuella och interaktiva element än tidigare. Sidan har dagligen tusentals globala besökare och innehåller vidsträckt information om Konecranes produkter och tjänster. Konecranes landssidor kommer att förnyas under 2012-2013.

“Våra kunder och övriga intressentgrupper använder alltmer online tjänster för att söka information om produkter och för att uppehålla kontakten med företag de idkar affärsverksamhet med. Konecranes vill erbjuda dem en utmärkt webbupplevelse som speglar vår position som ledare inom lyftindustrin”, säger Kalle Rosti, chef för digital marknadsföring och kommunikation vid koncernens huvudkontor.

“I den nya webbsidan har vi prioriterat innehåll av hög kvalitet och användarnas upplevelser. Trenderna visar på mera video, visualisering av data, socialt engagemang och interaktiva element. Det är mycket viktigt att ge besökaren ett antal alternativ under sitt besök på webbsidan. Dessutom har vi tagit i beaktande det hela tiden ökande utbudet av utrustning som används för att besöka webben. Vi har använt Responsive Webb Design som automatiskt anpassar storleken och innehållet enligt olika skärmar: skrivbordsdator, läsplatta och mobiltelefon”, förklarar Todd Roberts, chef för digital marknadsföring och kommunikation i regionen Amerika.

Ytterligare information:
Press:
Mikael Wegmüller, direktör, marknadsföring och kommunikation
E-post: [email protected] eller tfn +358 20 427 2008

Konecranes är en världsledande koncern av lyftverksamheter, med ett brett kundregister som innefattar verkstads- och processindustrier, skeppsvarv, hamnar och terminaler. Konecranes levererar produktivitetshöjande lösningar och service för lyftutrustning och verktygsmaskiner av alla fabrikat. År 2011 omsatte koncernen 1 896 MEUR. Koncernen har 11 900 anställda på 609 platser i 47 länder. Konecranes är noterat på NASDAQ OMX Helsinki (symbol: KCR1V).