Kutsu Konecranesin pääomamarkkinapäivään 2023 10.5.2023

Corporate press releases

KONECRANES OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 30.3.2023 klo 14.00

 

Kutsu Konecranesin pääomamarkkinapäivään 2023 10.5.2023

 

Konecranes kutsuu analyytikot, sijoittajat, talousmedian ja muut pääomamarkkinoiden edustajat pääomamarkkinapäiväänsä keskiviikkona 10.5.2023. Tilaisuus järjestetään Helsingissä Pikku-Finlandiassa (Karamzininranta 4, 00100 Helsinki).

 

Pääomamarkkinapäivässä Konecranes esittelee strategista suuntaansa, liiketoimintasegmenttejään sekä taloudelliset tavoitteensa. Päivä sisältää Konecranesin toimitusjohtaja Anders Svenssonin, finanssijohtaja Teo Ottolan sekä liiketoiminta-alueiden johtajien Fabio Fiorinon ja Mika Mahlbergin esitykset. Tilaisuuden kieli on englanti.

 

Esitykset alkavat klo 13.00.

 

Esityksiä on myös mahdollista seurata suoran webcast-lähetyksen kautta. Tilaisuuden nauhoite tulee katsottavaksi Konecranesin internetsivulle sen päätyttyä.

 

Osallistujat voivat esittää kysymyksiä johdolle koko pääomamarkkinapäivän ajan, myös webcast-lähetyksen kautta.

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

 

Mikäli pääomamarkkinapäivään haluaa osallistua paikan päällä Pikku-Finlandiassa, pyydämme ilmoittautumaan Konecranesin pääomamarkkinapäivä-sivulla (https://investors.konecranes.com/capital-markets-day-2023) 20.4.2023 mennessä. Koska paikkoja on rajallisesti, suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa.

 

Mikäli tilaisuutta haluaa seurata suoran webcast-lähetyksen välityksellä, pyydämme ilmoittautumaan pääomamarkkinapäivä-sivulla viimeistään 9.5.2023. Suoran webcast-lähetyksen seuraaminen on mahdollista vain etukäteen ilmoittautuneille osallistujille. Nauhoite tulee katsottavaksi Konecranesin internetsivulle pian tilaisuuden jälkeen.

 

Lisätietoja on saatavilla Konecranesin pääomamarkkinapäivä-sivulla. Mahdolliset lisäkysymykset voi lähettää osoitteeseen [email protected].

 

Vierailu Konecranesin Hyvinkään pääkonttorille ja tehtaalle

 

Konecranes järjestää pääomamarkkinapäivää seuraavana päivänä 11.5.2023 vierailun Hyvinkään pääkonttorille ja tehtaalle. Tilaisuus alkaa klo 9.00 Hyvinkäällä ja sisältää teknologiajohtaja Juha Pankakosken ja Konecranesin valmistustoimintojen johdon esitykset, tehdaskierroksen ja vierailun T&K-keskukseen.

 

Mikäli haluaa osallistua Hyvinkään vierailuun, pyydämme ilmoittautumaan pääomamarkkinapäivä-sivulla viimeistään 20.4.2023 mennessä. Mahdolliset kysymykset voi lähettää osoitteeseen [email protected].

 

 

KONECRANES OYJ

Kiira Fröberg

Sijoittajasuhdejohtaja

 

LISÄTIETOJA

Kiira Fröberg,

Sijoittajasuhdejohtaja,

puh. 020 427 2050

 

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Konecranes toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2022 konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,4 miljardia euroa. Konsernilla on noin 16 500 työntekijää noin 50 maassa. Konecranesin osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

 

JAKELU

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.konecranes.com