Inbjudan till KCI Konecranes kapitalmarknadsdag onsdagen den 7 juni 2006

Stock exchange releases

KCI Konecranes inbjuder onsdagen den 7 juni 2006 till en kapitalmarknadsdag för institutionella investerare, analytiker och jounalister.

Tid: onsdagen den 7 juni 2006, kl.10.00-16.30
Plats: koncernens huvudkontor, Koneenkatu 8, Hyvinge, Finland

Föredragshållare
Pekka Lundmark, verkställande direktör och koncernchef
Teuvo Rintamäki, finansdirektör
Ari Kiviniitty, teknologidirektör
Tom Sothard, vd, affärsområdet Underhållstjänster
Mikko Uhari, vd, affärsområdet Specialkranar
Pekka Päkkilä, vd, affärsområdet Standardlyftutrustningar
Jarmo Juntunen, direktör, Hamnar

Program
Syftet med kapitalmarknadsdagen är en fördjupning i KCI Konecranes operativa målsättningar, i de olika affärsområdena, samt informera om utvecklingen inom olika marknadsområden och viktiga kundsegment. Ytterligare information och ett mer detaljerat program publiceras på KCI Konecranes webbplats i början av maj.

Direktsänd webbcast och presentationer
Ni kan även ta del av presentationerna under dagen via en direktsänd webbcast på KCI Konecranes webbplats www.konecranes.com/investor.

För anmälan och detaljerat program
Om Ni avser delta, vänligen anmäl Er senast fredagen den 27 maj till Franciska Janzon, e-mail [email protected], fax +358-20 427 2103 eller telefon +358- 20 427 2043. Ett detaljerad program sänds till deltagare efter anmälan till kapitalmarknadsdagen.

Välkomna!

Vidare information lämnas av
Franciska Janzon, chef för investerarrelationer, tel. +358-20 427 2043

KCI Konecranes är en världsledande tillverkare och leverantör av lyftutrustningar och underhållsteknologi. Underhållstjänster tillhandahålls kranar av alla typer och fabrikat. Sortimentet täcker lätta kransystem, högkapacitetskranar till processindustrin och skeppsvarv, specialhamnkranar för hantering av containers och bulkmaterial samt även reach stackers och lyfttruckar. År 2005 omsatte koncernen 971 miljoner euro. Koncernen har 5900 anställda i 38 länder. KCI Konecranes är noterat på Helsingforsbörsen (symbol: KCI1V).

DISTRIBUTION
Helsingforsbörsen
Allmänna medier