Paul Lönnfors ny chef för investerarrelationer på KCI Konecranes

Stock exchange releases

Ekon. kand.(CIRP 2005) Paul Lönnfors, (40), har utsetts till chef för investerarrelationer på KCI Konecranes från och med den 1 september 2006.

Paul Lönnfors har en mångsidig erfarenhet av internationella investerarrelationer. Paul kommer till KCI Konecranes från KONE-koncernen där han arbetat med kommunikation och investerarrelationer och före det var han chef för investerarrelationer på Partek Oyj. Han har även erfarenhet som ekonomisk journalist vid Reuters nyhetsbyrå och som fondmäklare och analytiker. Paul rapporterar till KCI Konecranes finansdirektör Teuvo Rintamäki.

KCI Konecranes nuvarande IR-chef Franciska Janzon, (34), har utsetts till Manager, Corporate Branding and Communications. Franciska rapporterar till Mikael Wegmüller KCI Konecranes marknadsförings- och kommunikationsdirektör som tillträder den 18 september 2006.

Ytterligare information lämnas av Teuvo Rintamäki, finansdirektör, tel. +358 20 427 2040

Detta pressmeddelande med bild finns på vår webbsida www.konecranes.com.

KCI Konecranes är en världsledande tillverkare och leverantör av lyftutrustningar och underhållsteknologi. Underhållstjänster tillhandahålls kranar av alla typer och fabrikat. Sortimentet täcker lätta kransystem, högkapacitetskranar till processindustrin och skeppsvarv, specialhamnkranar för hantering av containers och bulkmaterial samt även reach stackers och lyfttruckar. År 2005 omsatte koncernen 971 miljoner euro. Koncernen har 7 000 anställda i 38 länder. KCI Konecranes är noterat på Helsingforsbörsen (symbol: KCI1V).

DISTRIBUTION
Helsingforsbörsen
Allmänna medier