Konecranesin toimitusjohtaja Rob Smith kommentoi ensimmäistä vuottaan tehtävässään

Corporate press releases

Konecranesin toimitusjohtaja Rob Smith kommentoi tänään ensimmäistä vuottaan tehtävässään seuraavasti:

”Vuosi on ollut jännittävä, tapahtumarikas ja palkitseva, mutta myös hyvin vaikea meille kaikille. Olen äärimmäisen ylpeä siitä, mitä tiimimme on saavuttanut ennennäkemättömän vaikeissa olosuhteissa – selviytynyt yhteiskunnan sulkemisista, läheisistä erossa olemisesta, sairaudesta sekä läheistemme menetyksistä”, Smith sanoi.

”Haluan kiittää lämpimästi kaikkia työntekijöitämme, asiakkaitamme, kumppaneitamme, osakkeenomistajiamme ja muista sidosryhmiämme yhteistyöstä ja sitoutumisesta haastavan vuoden aikana”, hän lisäsi.

Smith lisäsi, että Konecranes jatkaa strategisten hankkeidensa toimeenpanoa vuonna 2021, joka on tärkeä vuosi yhtiölle, kun edessä on suunniteltu yhdistyminen Cargotecin kanssa. Konecranes keskittyy tiiviisti myös turvallisuuteen, toimintansa jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen sekä vastuullisuuteen.

”Saavutuksemme asemoivat meidät hyvin tulevaisuutta varten, ja matka Konecranesin kehittämiseksi hyvästä erinomaiseksi yhtiöksi on vasta alussa”, hän totesi.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,33 miljardia euroa. MHE-Demag mukaan lukien konsernilla on noin 17 000 työntekijää 50 maassa. Konecranesin osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).