Goeyvaertsin liiketoiminta kasvaa neljän uuden siirrettävän Konecranes Gottwald -satamanosturin myötä

Corporate press releases

Vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä Goeyvaerts-R bvba (Goeyvaerts) tilasi neljä uutta entistä ympäristöystävällisempää siirrettävää Konecranes Gottwald -satamanosturia Alankomaiden ja Belgian satamissa toimiville vuokrattaville aluksilleen. Nosturit toimitetaan tammi–lokakuussa 2021.

1950-luvulla perustettu Goeyvaerts on perheyritys, jolla on lähes 70 vuoden kokemus logistiikasta. Sillä on vahva asema Luoteis-Euroopan alueella, ja se tarjoaa vuokranosturipaketteja, joiden tekninen tuki toimii kaikkina vuorokaudenaikoina. Goeyvaertsin tyypillisiä asiakkaita ovat startup-yritykset, jotka haluavat pienentää toiminnan käynnistämiseen liittyvää taloudellista riskiä, yritykset, jotka tarvitsevat satamanostureita vain satunnaisesti ja yritykset, jotka tarvitsevat useampia satamanostureita parantaakseen toimintansa joustavuutta.  Goeyvaertsin liiketoiminta kasvaa, joten he päättivät ostaa neljä uutta siirrettävää satamanosturia.

”Nämä uudet nosturit ovat oikea sijoitus kasvavilla vuokramarkkinoilla”, Goeyvaertsin omistaja ja toimitusjohtaja Kevin Goeyvaerts kertoo. ”Konecranes on aina toimittanut laadukkaita laitteita, jotka soveltuvat ihanteellisesti vuokraukseen: ne ovat tukevia, luotettavia ja ympäristöystävällisiä, ja ne voidaan helposti mukauttaa asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Valitsemme ne mielellämme uudelleen.”

Yksi neljästä uudesta nosturista on siirrettävän Konecranes Gottwald Model 6 -satamanosturin GHMK 6507 -versio. Sen nostokapasiteetti on 125 tonnia ja toimintasäde jopa 51 metriä, joten sillä voidaan käsitellä sekä kappaletavaraa että kontteja. Muut kolme siirrettävää Konecranes Gottwald Model 7 -satamanosturia ovat neljällä köydellä varustettua G HMK 7608 B -mallia, ja ne soveltuvat jatkuvatoimiseen irtotavaran käsittelyyn. Niiden nostokapasiteetti on 150 tonnia ja toimintasäde jopa 54 metriä, joten ne soveltuvat super-post-panamax-luokan konttialusten ja capesize-irtorahtialusten konttien ja raskaan rahdin käsittelyyn. Kaikissa neljässä nosturissa on sisäänrakennettu valmius ulkoisen virtalähteen käyttämiseen, joten resurssien salliessa siirtyminen sähkökäyttöön on helppoa.

”Nämä neljä uutta nosturia kasvattavat Goeyvaertsin omistaman Konecranes Gottwald -kaluston määrän yhteensä 24:ään, joten he pystyvät tarjoamaan asiakkailleen entistä laajemman valikoiman vaihtoehtoja erityyppisen rahdin käsittelyyn”, kertoo Alexandros Stogianidis, Konecranes Port Solutionsin Benelux-maiden myyntijohtaja. ”Pitkäaikainen kumppanuutemme osoittaa Goeyvaertsin luottavan meihin tukiessamme heidän liiketoimintansa kasvua ja menestystä tulevaisuudessa.”

Lisätietoja:
Alexandros Stogianidis, Benelux-maiden myyntijohtaja, Konecranes Port Solutions
Sähköposti: [email protected] tai puhelin: +32 3 546 4508

Lisätietoja sijoittajille ja analyytikoille:
Kiira Fröberg, sijoittajasuhteet, Konecranes
Sähköposti: [email protected] tai puhelin: 020 427 2050

Tämä lehdistötiedote on julkaistu verkkosivuillamme osoitteessa konecranes.com

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,33 miljardia euroa. MHE-Demag mukaan lukien konsernilla on noin 17 000 työntekijää 50 maassa. Konecranesin osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).