Konecranesin 2 000:s siirrettävä Gottwald-satamanosturi Cartagenan satamaan juhlamenoin

Corporate press releases

Konecranesin 2 000:s siirrettävä Gottwald-satamanosturi otettiin käyttöön virallisin seremonioin Ershipin terminaalissa Cartagenan satamassa Etelä-Espanjassa keskiviikkona 8.5.2019.

Ershipin nosturi on uusi ekotehokas, neljällä köydellä varustettu  siirrettävä Konecranes Gottwald Model 6 G HMK 6407 B -satamanosturi. Ership käyttää nosturia käytetään pääosin jatkuvaan irtotavaran käsittelyyn sekä korkeintaan 100 tonnin projekti- ja yleisrahtien käsittelyyn.

Avajaistilaisuudessa juhlistettiin yhteisiä saavutuksia.. Konecranesin siirrettävän Gottwald-satamanosturin suosio perustuu asiakkaiden menestykseen sekä pitkäikäisiin yhteistyösuhteisiin. Hyvä esimerkki tästä on suhde Ershipin kanssa.

Ershipin historia ulottuu yli 100 vuoden päähän, ja yritys tarjoaa kattavia kuljetuspalveluja yli 40 kansainväliseen satamaan. Ership osti ensimmäisen Konecranesin siirrettävän Gottwald-satamanosturinsa noin 20 vuotta sitten. Sen jälkeen yritys on ostanut kaikkiaan yli 20 nosturia. Yhteistyö on ollut menestystarina sekä Ershipille että Konecranesille.

Ershipin toimitusjohtaja Gonzalo Alvargonzález on erittäin tyytyväinen Konecranesin siirrettäviin Gottwald-satamanostureihin. ”Nämä ovat todella luotettavia nostureita”, hän kertoo. ”Nosturien suorituskyky on huippuluokkaa, ja ne ovat äärimmäisen kestäviä. Nämä ominaisuudet auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme, jotka edellyttävät nopeaa rahdin purkua. Aika on merkittävä tekijä työssämme. Mitä nopeammin lasti puretaan, huolellista rahdin käsittelyä unohtamatta, sitä parempi.”

Tällaiset asiakastarinat ovat hyvä esimerkki Konecranesin menestyksekkäästä toiminnasta 63 vuotta sen jälkeen, kun yritys kehitti siirrettävän satamanosturin. Sittemmin rahdinkäsittelyn vauhti, teknologian kehittyminen ja asiakkaiden lisääntyvät vaatimukset ovat muokanneet markkinoita. Konecranes on esitellyt useita innovaatioita, kuten neljällä köydellä varustetun mallin, sekä myynyt yli 300 monikäyttöistä Model 6 -nosturia, joka on yrityksen myydyin malli. Kaiken kaikkiaan Konecranesin siirrettävää Gottwald-satamanosturia on myyty jo yli 100 maahan. 2 000:s nosturi on tärkeä merkkipaalu.

”Siirrettävät satamanosturimme tuovat lisäarvoa niin asiakkaille kuin satamateollisuudelle”, sanoo Konecranesin Mobile Harbor Cranes -liiketoiminnan varatoimitusjohtaja Heribert Barlage. ”2 000:s nosturi on merkki sitoutumisestamme molempiin tahoihin. Muiden saavutustemme tavoin tämä kannustaa meitä kehittämään nostureitamme entisestään vastaamaan paremmin tulevaisuuden tarpeita.”

Lisätietoja:
Heribert Barlage, varatoimitusjohtaja, Mobile Harbor Cranes, Konecranesin Satamaratkaisut
Sähköposti: [email protected] tai puhelin +49 211 7102 3743

Lisätiedot sijoittajille ja analyytikoille:
Eero Tuulos, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
Sähköposti: [email protected] tai puhelin: 020 427 2050

Tämä lehdistötiedote on luettavissa verkkosivuillamme osoitteessa konecranes.com.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2018 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,16 miljardia euroa. Konsernilla on 16 100 työntekijää 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).