Konecranes Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous

Stock exchange releases

KONECRANES OYJ  PÖRSSITIEDOTE  28.3.2019 klo 17.30 

Konecranes Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous

Konecranes Oyj:n tänään varsinaisessa yhtiökokouksessa valittu uusi hallitus on pitänyt järjestäytymiskokouksensa. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Christoph Vitzthum ja varapuheenjohtajaksi Ole Johansson. 

Hallituksella on tarkastusvaliokunta sekä henkilöstövaliokunta.

Tarkastusvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Ulf Liljedahl, ja jäseniksi Ole Johansson, Per Vegard Nerseth ja Päivi Rekonen. Henkilöstövaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Bertel Langenskiöld, ja jäseniksi Janina Kugel, Anders Nielsen ja Christoph Vitzthum.

Janina Kugelin, Bertel Langenskiöldin, Ulf Liljedahlin, Per Vegard Nersethin, Anders Nielsenin, Päivi Rekosen ja Christoph Vitzthumin katsotaan olevan riippumattomia yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista. Ole Johanssonin katsotaan olevan yhtiöstä riippumaton, mutta hänen ei katsota olevan riippumaton yhtiön merkittävistä osakkeenomistajista johtuen hänen asemastaan Hartwall Capital Oy Ab:n hallituksen puheenjohtajana.

KONECRANES OYJ 

Eero Tuulos
Sijoittajasuhdejohtaja


LISÄTIETOJA
Eero Tuulos, sijoittajasuhdejohtaja, puh. +358 (0) 20 427 2050


Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli yhteensä 3 156 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 16 100 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.konecranes.com