David A. Sachs ja Oren G. Shaffer ovat eronneet Konecranesin hallituksesta Terexin omistuksen laskiessa alle 10 prosentin Konecranesin kaikista liikkeeseen lasketuista osakkeista

Stock exchange releases

Terex Corporationin ("Terex") omistuksen laskiessa alle 10 prosentin Konecranes Oyj:n ("Konecranes") kaikista liikkeeseen lasketuista osakkeista aiemmin tänään julkistetun osakemyynnin yhteydessä, Terexin Konecranesin hallitukseen nimittämät jäsenet David A. Sachs ja Oren G. Shaffer ovat eronneet hallituksesta 23.5.2017 lukien Konecranesin yhtiöjärjestyksen 5 §:n mukaisesti.

David A. Sachsin ja Oren G. Shafferin eron lisäksi Konecranesin hallituksen kokoonpanossa ei tapahdu muita muutoksia.


KONECRANES OYJ
Miikka Kinnunen
Sijoittajasuhdejohtaja

 

LISÄTIETOJA
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja, puh. +358 (0) 20 427 2050

 

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2016 yrityksen (vertailukelpoisen yhdistetyn yhtiön) liikevaihto oli yhteensä 3 278 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 17 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranesin A-sarjan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

 

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.konecranes.com