Konecranes on ottanut Suomessa käyttöön 24/7- vikapalvelunumeron 1.11.2015 alkaen

Corporate press releases

Konecranes Finland Oy Suomen kunnossapito-liiketoiminta on ottanut 1.11.2015 käyttöön koko Suomen kattavan vikapalvelunumeron 020 427 7000. Numeroon vastataan aina, vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden ajasta riippumatta.

Konecranes Finland Oy Suomen kunnossapito-liiketoiminta on ottanut marraskuun alussa käyttöön koko Suomen kattavan vikapalvelunumeron, jota on jo aiemmin testattu pääosin Etelä-Suomessa. Palvelu toteutetaan yhteystyössä tamperelaisen Call Center -palveluja tarjoavan Ina Finland Oy:n kanssa.

”Uudella valtakunnallisella vikapalvelunumerolla parannamme koko Suomen kattavan kunnossapitomme asiakaspalvelun tasoa entisestään: yö tai päivä, Konecranes vastaa aina. Tämä parantaa tavoitettavuuttamme esimerkiksi vikatilanteissa, ovat kyseessä sitten nostolaitteet, työstökoneet tai trukit”, kertoo Suomen nosturihuollon tuotelinjajohtaja Mika Viro.

Lisätietoja:
Mika Viro, tuotelinjajohtaja, nosturihuolto, Suomi
Sähköposti [email protected] tai puhelin 020 427 4225

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2014 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 011 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 12 000 työntekijää ja 600 toimipistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).