Konecranes ja Valtteri Bottas julkistavat laajan yhteistyösopimuksen

Corporate press releases

Globaali markkinointiyhteistyö näkyy eri medioissa ja tapahtumissa. Kauden edetessä Konecranesin logo tulee tutuksi myös Valtteri Bottaksen ajohaalareissa.

Maailman johtava nostolaitevalmistaja Konecranes ja Grand prix -voittaja Valtteri Bottas kertoivat tänään kansainvälisestä markkinointiyhteistyöstä. Konecranes on Bottaksen virallinen yhteistyökumppani maaliskuuhun 2018 ulottuvalla sopimuksella.

Yhteistyösopimus julkistettiin Madridissa, Konecranesin vuosittaisessa johdon konferenssissa. Toimitusjohtaja Panu Routila puhui yhteistyötä tukevista tavoitteista ja arvoista.

“Valtterissa on kaikki ainekset seuraavaksi suureksi mestariksi. Olemme innoissamme yhteistyöstä, sillä uskomme sen hyödyttävän molempia osapuolia”, Routila sanoo. ”Vaikka moottoriurheilukausi 2017 on vasta alussa, Valtteri on jo saavuttanut uudessa tallissaan erinomaisia tuloksia. Tämä tekee yhteistyöstä vieläkin jännittävämpää.”

”Konecranes tunnetaan ympäri maailman teknologiajohtajana erityisesti nostolaitteiden ydinosaamisessa: vaihteissa, moottoreissa ja hallintalaitteissa”, Routila jatkaa. ”Kun tähän lisätään Konecranes TRUCONNECT® -tyyppiset älykkäät etävalvonta- ja kunnossapitopalvelut, liiketoiminnassamme on vahvoja rinnastuksia moottoriurheiluun, jossa suorituskyky on niin ikään kiinni teknisistä innovaatioista, tiimityöstä ja periksiantamattomuudesta.”

Tulevien kuukausien aikana Konecranesin nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat näkevät yhteistyön muun muassa verkossa, sosiaalisen median kanavissa, videoilla ja ulkomainonnassa. Vastaavasti Konecranes näkyy Valtteri Bottaksen henkilökohtaisella webbisivulla, sosiaalisessa mediassa, ja myös ajoasussa.

Bottas vieraili Madridin tilaisuudessa tuoreeltaan Barcelonan GP:n jälkeen ja kertoi omista Konecranes-yhteistyöhön liittyvistä lähtökohdistaan.

“Olen tyytyväinen päästessäni työskentelemään juuri Konecranesin kanssa, sillä yrityksen tausta ja arvot vastaavat omiani”, hän sanoi. ”Olemme ylpeitä suomalaisista juuristamme ja työskentelemme globaalisti kaikkialla maailmassa. Kysymys on edistyksellisestä teknologiasta, jossa yhdistyvät maailman paras insinööriosaaminen ja tiimityö, ja halusta olla paras siinä mitä tekee – unohtamatta koskaan omaa taustaansa.”

Bottasta kaikissa hänen henkilökohtaisissa markkinointiyhteistyösopimuksissaan edustava Ville Ahtiainen sanoo, että sopimus Konecranesin kanssa perustuu yhteisiin etuihin ja molemminpuoliseen kunnioitukseen. ”Parhaat ja hedelmällisimmät markkinointikumppanuudet ovat sellaisia, joissa osapuolet todella uskovat toisiinsa ja näkevät maailman samalla tavalla”, hän sanoo. ”Siksi Konecranes ja Valtteri sopivat täydellisesti yhteen.”

Konecranesin ja Valtteri Bottaksen yhteistyötä voi seurata osoitteessa powermeetscontrol.com sekä sosiaalisessa mediassa tunnisteella #powermeetscontrol,

Lisätietoja:
Mikael Wegmüller, johtaja, markkinointi ja viestintä
Puh: +358 40 776 2314
E-mail: [email protected]


Ville Ahtiainen, Valtteri Bottaksen agentti
Puh: +358 40 552 3046
E-mail: [email protected]


Konecranes lyhyesti

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2016 konsernin (vertailukelpoinen yhdistetty yhtiö) liikevaihto oli yhteensä 3 278 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 17 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).