Konecranes on saanut uuden BOXHUNTER-konttinosturitilauksen

Corporate press releases

Konecranes ja israelilainen Gold Bond Group Ltd. (Conterm) allekirjoittivat helmikuussa 2017 sopimuksen kahden BOXHUNTER-kumipyöräkonttinosturin (RTG) toimittamisesta Contermin logistiikkakeskukseen Ashdodissa. Nosturit toimitetaan vuoden 2017 lopulla. Osapuolet ovat sopineet, ettei tilauksen arvoa julkisteta.

Contermin Ashdod-logistiikkakeskus on satama, joka tarjoaa varastointi- ja käsittelypalveluja kaiken tyyppiselle rahdille, kontit mukaan lukien. Satama on Israelin kaupankäynnin tärkeä tuonti- ja vientikeskus.

Konecranes BOXHUNTER -konttinosturi sopii erinomaisesti Ashdodin-logistiikkakeskukseen, jonka nostotarpeet vaihtelevat rekkojen ja junien lastauksesta aina lyhyen ja pitkän aikavälin logistiikkapalvelujen tarjoamiseen monenlaisille asiakkaille.

BOXHUNTER-konttinostureiden käytön oppii nopeasti, ja niitä on helppo ajaa. Kuljettaja istuu ergonomisesti ohjaamossa, joka sijaitsee rekkakaistan vieressä. Hän voi kiivetä ohjaamoon ja siitä ulos muutamassa sekunnissa, ja pystyy seuraamaan konttiliikennettä alhaalta käsin. Nosturin kuljettajalla on ajon aikana erinomainen näkyvyys joka suuntaan BOXHUNTER-konttinosturin edistyksellisen video- ja laserteknologian ansiosta.

Nyt tilatut BOXHUNTER-konttinosturit voivat pinota yksi yli kuuden konttia päällekkäin, ja pukin jalkojen väliin mahtuu ajotien lisäksi seitsemän konttia rinnakkain. Nostureiden nostokapasiteetti on 40,6 tonnia. Ne ovat täysin sähkötoimisia ja saavat virtansa kuituoptiikalla varustetusta kaapelikelasta.

Lisätietoja BOXHUNTER-konttinosturista löydät osoitteesta http://boxhunter.konecranes.com/en.

Lisätietoja:
Lehdistö
Antoine Bosquet, myyntijohtaja, Satamaratkaisut, Konecranes
Sähköposti: [email protected] tai puhelin 020 427 2747

Sijoittajat ja analyytikot:
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja
Sähköposti: [email protected] tai puhelin 020 427 2050

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Yrityksellä on 18 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).