Konecranes sai yhdysvaltalaiselta Virginia Port Authoritylta ilmoituksen aikomuksesta tehdä sopimukset

Stock exchange releases

Konecranes on saanut yhdysvaltalaiselta Port of Virginialta ilmoituksen aikomuksesta tehdä sopimukset (aieilmoitus). Aieilmoitus koskee 86 automaattisen pinoamisnosturin hankkimista. Toimitukset on aikataulutettu tapahtumaan vaiheittain vuosina 2018-2020. Sopimusten arvo ylittää 200 miljoonaa euroa. Tämä on Konecranesin historian suurin kauppa.

The Virginia Port Authority (VPA) on ilmoittanut Konecranesille aikomuksestaan tehdä Konecranesin kanssa kaksi erillistä sopimusta saatuaan hallitukseltaan hyväksynnän 15. marraskuuta pidettävässä kokouksessa ja edellyttäen, että sopimusten lopullisista ehdoista päästään yksimielisyyteen Konecranesin kanssa. Ensimmäinen sopimus koskee 60 automaattisen pinoamisnosturin hankkimista Norfolk International Terminals (NIT) -terminaaliin. VPA aikoo myös tehdä toisen sopimuksen 26 automaattisen pinoamisnosturin hankkimisesta Virginia International Gateway (VIG) -terminaaliin.


KONECRANES OYJ

Miikka Kinnunen
Sijoittajasuhdejohtaja


LISÄTIETOJA
Lehdistö
Tuomas Saastamoinen, myynti- ja markkinointijohtaja, satamanosturit, Konecranes
Sähköposti: [email protected] tai puhelin: 020 427 2662

Sijoittajat ja analyytikot
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
sähköposti: [email protected] tai puhelin 020 427 2050

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2015 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 126 miljoonaa euroa. Konsernilla on 11 400 työntekijää ja 600 toimipistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.konecranes.com