Konecranes toimittaa vielä kolmetoista RTG-nosturia Bolloré Groupille Länsi-Afrikkaan

Corporate press releases

Konecranes sai heinäkuussa 2015 kolmentoista kumipyöräkonttinosturin (RTG) lisätilauksen Bolloré Groupilta. Nosturit toimitetaan vuoden 2016 toisella puoliskolla Bolloré Africa Logistics -yrityksen konttiterminaaleihin Cotonoussa Beninissä ja Loméssa Togossa. Cotonouhun toimitetaan viisi ja Loméen kahdeksan RTG-nosturia.

”Erinomainen yhteistyömme Bollorén kanssa jatkuu. Bolloré Groupin Länsi-Afrikan konttiterminaaleihin on toimitettu (tai on valmistumassa) 69 RTG-nosturia. Uuden tilauksen myötä luku nousee 82:aan nosturiin”, sanoo Antoine Bosquet, myyntijohtaja, Konecranes Satamanosturit. "Bolloré vahvistaa asemaansa Afrikassa, ja Konecranes on ylpeä voidessaan olla mukana tässä menestyksessä."

Kaikki 13 RTG-nosturia varustetaan ergonomiaa, näkyvyyttä ja turvallisuutta parantavalla Konecranes Smarter Cabin -ohjaamolla. Nostureissa on myös edistyksellistä Konecranes-teknologiaa, kuten Autosteering-ominaisuus, joka pitää nosturin liikeradan suorana ja ennalta ohjelmoidun mukaisena, Variable Speed Engine -toiminto sekä Diesel Fuel Saver –polttoaineen säästötoiminto. Yhdessä nämä ominaisuudet auttavat parantamaan käyttöturvallisuutta ja lisäämään tuottavuutta.

RTG-nostureiden konttien paikannusjärjestelmä yhdistetään satamaterminaalin ohjausjärjestelmään (TOS), mikä tarjoaa virheettömän ja reaaliaikaisen konttiensijoittelun sekä varastojen täsmällisyyden. Kumipyöräkonttinosturit varustetaan myös TRUCONNECT® Etävalvonnalla, joka mahdollistaa kunnossapidon etädiagnostiikan.

Ilman hydrauliikkaa toimivien, 16-pyöräisten kumipyöräkonttinosturien nostokapasiteetti on 40 tonnia. Ne voivat pinota yksi yli viiden konttia päällekkäin, ja niiden jalkojen väliin mahtuu ajotien lisäksi seitsemän konttia rinnakkain.

Tämä lehdistötiedote on luettavissa verkkosivuillamme osoitteessa www.konecranes.com.

Lehdistö
Antoine Bosquet, myyntijohtaja, Satamanosturit
Sähköposti: [email protected] tai puh. 020 427 2747

Sijoittajat ja analyytikot
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja
Sähköposti: [email protected] tai puh. 020 427 2050

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2014 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 011 miljoonaa euroa. Konsernilla on 12 000 työntekijää ja 600 toimipistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).