Arto Juosila jättää Konecranes-konsernin

Stock exchange releases

Konecranes-konsernin hallintojohtaja ja johtoryhmän jäsen Arto Juosila on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä. Juosila on työskennellyt Konecranes-konsernissa yli 27 vuotta. Hänen tehtävänsä jaetaan aluksi nykyisten johtoryhmän jäsenten kesken.

Haluan kiittää Arto Juosilaa hänen henkilökohtaisesta sitoutumisestaan ja työstään kuluneiden vuosien aikana, samoin kuin hänen pitkästä urastaan monilla merkittävillä johtopaikoilla Konecranes-konsernissa, sanoo Konecranes-konsernin toimitusjohtaja Pekka Lundmark.

Arto Juosila jättää tehtävänsä 31.12.2007.

Lisätietoja antaa:
Pekka Lundmark, toimitusjohtaja, puh. 020 427 2000

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2006 Konecranesin liikevaihto oli yhteensä 1483 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 8 000 työntekijää ja yli 370 huoltopistettä 41 maassa. Konecranesin osake on noteerattu OMX Helsingin Pörssissä (osakkeen tunnus: KCR1V).