Konecranes nimittää Pekka Lettijeffin hankintajohtajaksi

Stock exchange releases
Pekka Lettijeff on nimitetty Konecranes Oyj:n hankintajohtajaksi (Chief Procurement Officer, CPO). Hänen vastuualueeseensa kuuluvat kaikki Konecranes-konsernin suorat ja epäsuorat ostot. Lettijeffistä tulee Konecranes-konsernin johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi toimitusjohtaja Pekka Lundmarkille. Pekka Lettijeff aloittaa uudessa tehtävässään 1. helmikuuta 2008.

Pekka Lettijeff on työskennellyt vuodesta 2001 lähtien Nokia Networksissa. Tällä hetkellä hän johtaa Nokia Siemens Networksin maailmanlaajuista materiaalinhankintaa. Aiemmin Lettijeff on toiminut Astra Zenecan maailmanlaajuisen materiaalihankinnan ja ostotoiminnan johtajana, useissa eri johtotehtävissä General Motorsin maailmanlaajuisessa ostotoiminnassa ja Saab Automotivessa Yhdysvalloissa, Saksassa ja Ruotsissa. Hän on 46-vuotias.

Pekka Lettijeffissä yhdistyy ainutlaatuinen kokemus tietoliikenneverkko-, auto- ja lääketeollisuuden hankinnoista, sanoo toimitusjohtaja Pekka Lundmark. Siksi hän sopii erityisen hyvin kehittämään Konecranes-konsernin hankintatoimintaa seuraavalle tasolle, Lundmark toteaa.


Lisätietoja antavat:

Pekka Lundmark, toimitusjohtaja, puh. 020 427 2000

Pekka Lettijeff, hankintajohtaja, puh. 040 841 2309


Tämä tiedote, ladattava kuva Pekka Lettijeffistä ja hänen CV:nsä löytyvät internetsivuiltamme www.konecranes.fi.


Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2006 Konecranesin liikevaihto oli yhteensä 1483 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 8 000 työntekijää ja yli 370 huoltopistettä 41 maassa. Konecranesin osake on noteerattu OMX Helsingin Pörssissä (osakkeen tunnus: KCR1V).


www.konecranes.com

cv_pekka_lettijeff.pdf (44 kb)