Jaana Rinne Konecranes-konsernin henkilöstöjohtajaksi

Stock exchange releases

Kauppatieteiden maisteri Jaana Rinne on nimitetty Konecranes-konsernin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 4.joulukuuta 2007 alkaen. Rinteen vastuualueeseen kuuluvat kaikki henkilöstön kehittämiseen ja henkilöstöhallintoon liittyvät asiat.

 

Jaana Rinne siirtyy uuteen tehtäväänsä Kunnossapito-liiketominta-alueen henkilöstöjohtajan paikalta. Hän on työskennellyt yrityksessä vuodesta 1986 lähtien, vuosina 1986-1997 eri taloushallinnon tehtävissä ja vuodesta 1997 alkaen henkilöstöhallinnon tehtävissä, ensin Standardinostolaitteet-liiketoiminta-alueen organisaatiossa ja vuodesta 2004 Kunnossapito-liiketoiminta-alueen organisaatiossa.

 

Jaana Rinteen laaja kokemus organisaatiostamme ja vahvat näytöt aiemmissa tehtävissä antavat hänelle erinomaiset mahdollisuudet henkilöstömme kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, sanoo Konecranes-konsernin toimitusjohtaja Pekka Lundmark.

 

Konecranes-konsernin henkilöstön kehittämisjohtaja ja johtoryhmän jäsen Peggy Hansson on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä helmikuussa 2008.

 

Lisätietoja:
Pekka Lundmark, toimitusjohtaja, puh. 020 427 2000

 

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2006 Konecranesin liikevaihto oli yhteensä 1483 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 8 000 työntekijää ja yli 370 huoltopistettä 41 maassa. Konecranesin osake on noteerattu OMX Helsingin Pörssissä (osakkeen tunnus: KCR1V).