Pekka Lundmark KCI Konecranesiin

Stock exchange releases

KCI Konecranes Oyj:n hallitus on nimittänyt DI Pekka Lundmarkin, 40, konsernin varatoimitusjohtajaksi 10.8.2004 alkaen.

Hallitus julkisti samalla myös aikomuksensa nimittää Pekka Lundmark aikanaan konsernin toimitusjohtajaksi Stig Gustavsonin jälkeen.

Hallitus toteaa erityisesti, että Stig Gustavsonin eläkkeelle jäämisen ajankohdasta ei ole tehty mitään päätöstä. Gustavsonin työsopimuksen mukaan hän voi jäädä eläkkeelle 60-vuotiaana. Gustavson täyttää 60 vuotta 17.6.2005.

Pekka Lundmark on toiminut aikaisemmin Hackman Oyj Abp toimitusjohtajana, Managing Partnerina Startupfactoryssä sekä useissa johtotehtävissä Nokia-konsernissa.

Erillisessä lausunnossaan toimitusjohtaja Stig Gustavson toivottaa Pekka Lundmarkin tervetulleeksi KCI Konecranesiin, joka juuri nyt elää mielenkiintoista dynaamisen kasvun aikaa. Muutaman hiljaisen kasvun vuoden jälkeen konserni elää nyt nopean kasvun kautta. Kasvua tapahtuu kaikilla toimialoilla ja useimmilla markkina-alueilla. “Olen tuntenut Pekka Lundmarkin siitä lähtien, kun hän toimi Hackmanin toimitusjohtajana. Itse toimin tuolloin yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Arvostan hänen liikkeenjohtotaitojaan, hänen luovuuttaan ja rehellisyyttään.” Eläkkeelle jäämisestään Stig Gustavson toteaa: “Asia ei ole ajankohtainen.”

KCI Konecranes julkistaa tammi-kesäkuun tuloksensa torstaina, 12.8.2004 klo 10.00. Pekka Lundmark osallistuu samana päivänä klo 12.00 analyytikoille ja lehdistölle järjestettävään tiedotustilaisuuteen Helsingin World Trade Centerin Marskin salissa.

 

Lisätietoja antaa:

KCI Konecranes Oyj
Stig Gustavson, konsernin toimitusjohtaja, puh. 020 427 2000
Pekka Lundmark, konsernin varatoimitusjohtaja, puh. 040 821 0638

Tämä lehdistötiedote ja korkearesoluutiokuva Pekka Lundmarkista löytyvät sijoittajasivultamme internetistä osoitteesta: www.kcigroup.com kohdasta "Latest News".

KCI Konecranes on maailman johtava uudenaikaisiin nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konepajakonserni. KCI Konecranesin toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Kunnossapitopalvelut (50 % konsernin kokonaisliikevaihdosta), Standardinostolaitteet (26 %) ja Erikoisnosturit (24 %). Vuonna 2003 konsernin liikevaihto oli 665 milj. euroa. Konsernilla on 4300 työntekijää yli 30 maassa eri puolilla maailmaa.