Matti Ruotsala siirtyy KCI Konecranesista AGCO/Valtraan

Stock exchange releases

KCI Konecranes Oyj:n strategiasta ja teknologiasta vastaava varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtajan sijainen Matti Ruotsala siirtyy syksyllä 2005 AGCO Corporationin johtajaksi (Vice President) ja Valtra EAME (Europe, Africa, Middle East)/ Valtra Oy:n toimitusjohtajaksi.

Valtra EAME kuuluu amerikkalaiseen AGCO Corporationiin, joka on johtava maailmanlaajuinen maatalouskoneiden valmistaja ja jälleenmyyjä. AGCO Corporationin myynti vuonna 2004 oli 5,3 miljardia dollaria.

Matti Ruotsala on toiminut KCI Konecranesissa eri tehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla vuodesta 1982. Vuodesta 2001 kuluvan vuoden maaliskuuhun Ruotsala toimi KCI Konecranes Oyj:n operatiivisena johtajana (Chief Operating Officer) vastuualueenaan konsernin globaalit liiketoiminnot.

 

Lisätietoja antavat:

KCI Konecranes Oyj
Konsernijohtaja Pekka Lundmark, puh. 020 427 2005
Strategiasta ja teknologiasta vastaava varatoimitusjohtaja Matti Ruotsala, puh. 020 427 2007, 0400 487052

 

KCI Konecranes.  Maailman johtava uudenaikaisiin nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konepajakonserni. KCI Konecranes on myös maailman johtava raskaiden prosessinostureiden toimittaja sekä satamien ja telakoiden erikoisnostureiden maailmanlaajuinen toimittaja. Vuonna 2004 konsernin liikevaihto oli 728 milj. euroa. Konsernilla on 4850 työntekijää 35 maassa eri puolilla maailmaa.

 

 

 

 

JAKELU                            Helsingin Pörssi

                                       Keskeiset tiedotusvälineet