KCI Konecranes jatkaa neuvotteluja R.Stahl AG:n kanssa

Stock exchange releases

KCI Konecranes ja R.STAHL AG ovat sopineet jatkavansa eksklusiivisia neuvotteluja R.STAHL AG:n materiaalinkäsittelydivisioonan R. STAHL Fördertechnikin mahdollisesta myynnistä KCI Konecranesille. Neuvotteluissa on edistytty merkittävästi periaatesopimuksen allekirjoittamisen jälkeen 26.10.2005. Neuvotteluiden eksklusiivisuus ulottuu vuoden loppuun asti. Osapuolet uskovat pääsevänsä myönteiseen lopputulokseen ja pyrkivät allekirjoittamaan sopimuksen tulevien viikkojen aikana.

Kaupan vahvistuminen edellyttää vielä asianomaisten kilpailuviranomaisten hyväksynnän, mutta kauppa on tarkoitus saattaa päätökseen kuluvan vuoden loppuun mennessä.

 

Lisätietoja antavat:

KCI Konecranes Oyj
Toimitusjohtaja Pekka Lundmark, puh. 020 427 2000
Finanssijohtaja Teuvo Rintamäki, puh. 020 427 2040

 

R.STAHL AG

Rafael Stahlin vuonna 1876 perustama teknologiakonserni R. STAHL on vaativiin erikoisolosuhteisiin tarkoitettujen laitteiden toimittaja. Keskeisimmät toimialueet ovat räjähdyssuojausteknologia ja materiaalinkäsittely. Nämä divisioonat tuottavat yhteensä yli 90 % konsernin liikevaihdosta. Räjähdyssuojausteknologia toi yli 50 prosenttia konsernin myynnistä ja oli konsernin liikevoiton päälähde. Vuonna 2005 konsernin myynnin odotetaan olevan 265-275 milj. euroa ja yrityksen työllistävän maailmanlaajuisesti noin 1 800 työntekijää. R.STAHL AG:n pääkonttori sijaitsee Waldenburgissa, Saksassa, ja yhtiön osakkeet on listattu Frankfurtin ja Stuttgartin pörsseissä. Lisätietoja yhtiön internetsivulla: www.stahl.de.

KCI Konecranes Oyj

on maailman johtava uudenaikaisiin nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konepajakonserni. Sillä on maailman laajin kaikkien nosturimerkkien kunnossapitoon erikoistunut huolto-organisaatio. KCI Konecranes on maailman johtava raskaiden prosessinostureiden ja telakkanostureiden toimittaja. KCI Konecranes on myös satamien erikoisnostureiden sekä konttikurottajien ja haarukkatrukkien maailmanlaajuinen toimittaja. Vuonna 2004 konsernin liikevaihto oli 728 milj. euroa. Konsernilla on 5000 työntekijää 35 maassa eri puolilla maailmaa.

 

JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet