Nimityksiä KCI Konecranesin johtoryhmässä

Stock exchange releases

KCI Konecranesin hallituksen nimitys- ja palkitsemisvalionkunta on tänään pitämässään kokouksessa nimittänyt Hannu Rusasen Kunnossapitopalvelut-liiketoiminta-alueen johtajaksi 1.9.2006 alkaen. Uudessa tehtävässään Rusanen vastaa konsernin Kunnossapito-liiketoiminnasta maailmanlaajuisesti työstökonehuolto (MTM) mukaan lukien. Rusanen jatkaa toistaiseksi myös nykyisessä tehtävässään vastaten KCI Konecranesin toiminnoista Pohjoismaissa. Tähän saakka sekä Kunnossapitopalvelut-liiketoiminta-alueen maailmanlaajuisena johtajana että KCI Konecranesin Amerikan alueen johtajana toiminut Tom Sothard keskittyy jatkossa vastaamaan konsernin Amerikan toiminnoista.

Rusanen ja Sothard raportoivat jatkossakin toimitusjohtaja Pekka Lundmarkille.

“Tom Sothard on tehnyt erinomaista työtä sekä Kunnossapitopalveluiden että Amerikan toimintojen vetäjänä. Nämä toiminnot ovat luonteeltaan varsin erilaisia, ja kumpikin kasvaa jatkuvasti. Amerikassa muun muassa satamat ja Etelä-Amerikka kokonaisuudessaan tarjoavat monenlaisia kasvumahdollisuuksia, joten on luonnollista, että Tom Sothard keskittyy jatkossa hoitamaan täyspäiväisesti Amerikan toimintoja”, sanoo toimitusjohtaja Pekka Lundmark. ”Hannu Rusanen on Pohjoismaiden toiminnoista vastatessaan osoittanut kykynsä johtaa ja kehittää laajaa kunnossapitopalveluiden tarjontaa. Olen erittäin tyytyväinen, että voimme nimittää tähän tärkeään tehtävään henkilön omasta organisaatiostamme”, Lundmark toteaa.

Hannu Rusanen tuli KCI Konecranesin palvelukseen vuonna 2003 ABB:ltä, jossa hän vastasi ABB:n Suomen huoltotoiminnoista.

Lisätietoja johtoryhmän jäsenistä löytyy KCI Konecranesin internetsivuilta www.konecranes.fi.

Lisätietoja antaa:
Toimitusjohtaja Pekka Lundmark, puh. 020 427 2000

Tämä lehdistötiedote sekä Hannu Rusasen kuva löytyvät internetsivultamme www.konecranes.fi kohdasta lehdistötiedotteet.

KCI Konecranes on maailman johtava nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konserni, jonka huoltotoiminta kattaa kaikkien valmistajien nosturimerkit. KCI Konecranesin tuotevalikoimaan kuuluvat kevyet nostolaitteet, raskaat prosessi- ja telakkanosturit sekä konttien ja kappaletavaran käsittelyyn tarkoitetut erikoisnosturit, kuten konttikurottajat ja haarukkatrukit. Vuonna 2005 konsernin liikevaihto oli 971 milj. euroa. Konsernilla on yli 6 000 työntekijää 38 maassa eri puolilla maailmaa. KCI Konecranes on listattu Helsingin Pörssissä (osakkeen tunnus: KCI1V).

JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet