KCI Konecranes vahvistaa johtoryhmäänsä; Pierre Boyer Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan alueen johtajaksi

Stock exchange releases

Pierre Boyer on tänään nimitetty KCI Konecranesin EMEA (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka) -alueen johtajaksi. Nimityksen myötä KCI Konecranesin johtoryhmä täydentyy uudella jäsenellä.  Pierre Boyer raportoi toimitusjohtaja Pekka Lundmarkille. KCI Konecranesin Euroopan maajohtajat raportoivat jatkossa Boyerille.

Pierre Boyer aloittaa uudessa tehtävässään 1. syyskuuta 2006.

Ranskalainen Pierre Boyer on työskennellyt useissa markkinoinnin ja yleisjohdon tehtävissä yhdysvaltalaisen United Technologies -konsernin Carrier Corporation -divisioonassa. Viime vuosina hän on menestyksekkäästi johtanut Carrierin  jäähdytysjärjestelmien liiketoimintoja Pohjoismaissa, Alankomaissa sekä Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella. Aiemmin hän vastasi Carrierin hyötyajoneuvojen lämmönsäätelyjärjestelmät -liiketoiminnan laajenemisesta EMEA-alueella. Ennen työskentelyään Carrier-konsernissa Boyer vastasi muun muassa markkinoinnista ranskalaisen Groupe Legris Industries -yhtymän mobiilinosturiryhmässä. Pierre Boyer, 46, on valmistunut Ecole des Hautes Etudes Commerciales (HEC) -oppilaitoksesta, joka on Ranskan johtava  kauppakorkeakoulu.

"Meillä on Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia,  joita voimme uuden aluejohtajan myötä hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla ”, KCI Konecranesin toimitusjohtaja Pekka Lundmark sanoo. ” Pierre Boyer on puoliksi ranskalainen ja puoliksi englantilainen. Lisäksi hänellä on vankka kokemus työskentelystä saksalaisen teollisuuden ja liike-elämän kanssa. Siksi hän sopii mainiosti tähän monikulttuuriseen tehtävään”, Lundmark toteaa.

 

Lisätietoja antavat
Toimitusjohtaja. Pekka Lundmark, puh. 020 427 2000
Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueen johtaja Pierre Boyer, puh. 045 137 7950

 

KCI Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistuneista konserneista. Yrityksen huoltotoiminta kattaa kaikkien valmistajien nosturimerkit. KCI Konecranesin tuotevalikoimaan kuuluvat kevyet nostolaitteet, raskaat prosessi- ja telakkanosturit sekä konttien ja kappaletavaran käsittelyyn tarkoitetut erikoisnosturit, kuten konttikurottajat ja haarukkatrukit. Vuonna 2005 konsernin liikevaihto oli 971 milj. euroa. Konsernilla on 7 000 työntekijää 38 maassa eri puolilla maailmaa. KCI Konecranes on listattu Helsingin Pörssissä (osakkeen tunnus: KCI1V).

 

JAKELU                  
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet