Mikael Wegmüller nimitetty KCI Konecranesin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Stock exchange releases

KTM Mikael Wegmüller (40), on nimitetty KCI Konecranesin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi toimitusjohtaja Pekka Lundmarkille. Mikael Wegmüller aloittaa uudessa tehtävässään 18. syyskuuta 2006.

Mikael Wegmüller on työskennellyt mainostoimistoissa useissa eri johtotehtävissä vastuualueinaan muun muassa brändistrategia, kansainvälinen brändijohtaminen sekä suhdemarkkinointi ja palveluiden markkinointi. Tällä hetkellä hän työskentelee operatiivisena johtajana Publicis Helsinki Oy:ssä. Ennen Publicisia hän työskenteli SEK & GREY:ssä johtoryhmän jäsenenä. Wegmüllerillä on myös usean vuoden kokemus kulutustavarateollisuudesta L’Oréal Finlandin ja Chips Abp:n palveluksessa.

“Olen iloinen saadessani toivottaa Mikael Wegmüllerin tervetulleeksi KCI Konecranesiin yhtiön johtoryhmän historian ensimmäisenä viestintä- ja markkinointijohtajana”, sanoo toimitusjohtaja Pekka Lundmark. ”Alamme kilpailutekijät ovat muuttumassa ja roolimme sekä teollisuuden että satamien palveluyrityksenä kasvaa jatkuvasti. Hyvä tuotevalikoima ei yksin riitä. On erittäin tärkeää, että lisäarvomme asiakkaalle on määritelty ja viestitty houkuttelevalla tavalla – tämän vuoksi tarvitsemme markkinointi- ja viestintäjohtajan”, Lundmark toteaa.

Lisätietoja antavat: Toimitusjohtaja Pekka Lundmark, puh. 020 427 2000 Mikael Wegmüller, puh.040 776 2314

Tämä tiedote ja ladattava kuva löytyvät internetsivultamme www.konecranes.com.

KCI Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistuneista konserneista. Yrityksen huoltotoiminta kattaa kaikkien valmistajien nosturimerkit. KCI Konecranesin tuotevalikoimaan kuuluvat kevyet nostolaitteet, raskaat prosessi- ja telakkanosturit sekä konttien ja kappaletavaran käsittelyyn tarkoitetut erikoisnosturit, kuten konttikurottajat ja haarukkatrukit. Vuonna 2005 konsernin liikevaihto oli 971 milj. euroa. Konsernilla on noin 7 000 työntekijää 38 maassa eri puolilla maailmaa. KCI Konecranes on listattu Helsingin Pörssissä (osakkeen tunnus: KCI1V).


JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet